• Aanmelden

  Om jezelf aan te melden klik je hieronder op 'Aanmelden' en vul je formulier in op de pagina die opent. Let op dat je als gewenste sport 'HANDBAL - /Zaal' selecteert. Het is voor ons helaas niet mogelijk om de andere sporten uit te zetten.

  Let op dat u, alvorens het aanmeldingsformulier in te vullen, de contributie regeling goed hebt doorgelezen. Deze vind u op deze pagina onder het kopje ‘Contributiereglement’.

  Na het invullen van het formulier moet er nog een pasfoto van het nieuwe lid opgestuurd worden. Dit kan naar info@hvjupiter.nl.

  Mochten er vragen zijn omtrent het inschrijfformulier of de contributie regeling, neem dan even contact op met de ledenadministratie.

 • Aanmelden

 • Contributiereglement

  Via onderstaande link kunt u het contributiereglement inzien. Mocht u aan de hand van het reglement nog vragen hebben, of mocht het u niet lukken op het formulier te downloaden, schroom dan niet en neem contact op met onze ledenadministratie!

  Contributie regeling 2023 / 2024

 • Afmelden

  Uitschrijven kan door middel van het onderstaande formulier te downloaden, uit te printen, naar volledigheid in te vullen vervolgens af te leveren op het hiernaast vermelde adres.

  Afmeldingsformulier 2023/2024.

 • Adres

  H.V. Jupiter ’75
  t.a.v. Ledenadministratie
  A. Versmissen
  Schadewijk 4
  5521 NN Eersel

  Tel.: 0653609202
  Email: info@hvjupiter.nl