• Aanmelden

  Inschrijven kan door middel van het onderstaande inschrijfformulier te downloaden, uit te printen, naar volledigheid in te vullen en vervolgens af te leveren op het hieronder vermelde adres. Inscannen of een foto maken en e-mail naar info@hvjupiter.nl mag ook!

  Mochten er vragen zijn omtrent het inschrijfformulier, de contributie regeling, of bent u zelf niet in de mogelijkheid om het formulier te printen, neem dan even contact op met de ledenadministratie. Hij helpt u graag verder!

  Let op dat u, alvorens het aanmeldingsformulier in te leveren, de contributie regeling goed hebt doorgelezen. Deze vind u op deze pagina onder het kopje ‘Contributiereglement’.

  Aanmeldingsformulier 2022/2023

 • Afmelden

  Uitschrijven kan door middel van het onderstaande formulier te downloaden, uit te printen, naar volledigheid in te vullen vervolgens af te leveren op het hiernaast vermelde adres.

  Afmeldingsformulier 2022/2023.

 • Contributiereglement

  Via onderstaande link kunt u het contributiereglement inzien. Mocht u aan de hand van het reglement nog vragen hebben, of mocht het u niet lukken op het formulier te downloaden, schroom dan niet en neem contact op met onze ledenadministratie!

  Contributie regeling 2022 / 2023

 • Adres

  H.V. Jupiter ’75
  t.a.v. Ledenadministratie
  A. Versmissen
  Schadewijk 4
  5521 NN Eersel

  Tel.: 0653609202
  Email: info@hvjupiter.nl