Jupiter ’75 Dames Senioren 2 zoekt een coach!

8 mei 2019

HV Jupiter ’75 zoekt een trainer/coach!

Handbalvereniging Jupiter ’75 is een gezellige dorpse vereniging uit Eersel waar prestaties en gezelligheid hand in hand gaan! Voor het aankomende seizoen (2019/2020) zijn wij op zoek naar een coach voor onze dames 2 (M/V).

De dames komen uit in de breedtesport (voorheen 3e klasse) waar zij al jarenlang met veel enthousiasme en plezier handballen! Na een uitstapje naar een andere vereniging, komen de dames nu terug op het oude nest.

Wij zoeken een gemotiveerde, betrouwbare coach die het avontuur met onze dames aan wil gaan! Het team draait al een aantal jaar samen en hebben nog genoeg ambitie in zich om voor het kampioenschap te gaan. Bij voorkeur heeft de kandidaat ervaring in het trainer/coach vak en is hij bekend met het spelletje. Belangrijker is echter dat hij/zij plezier heeft in het coachen en het graag doet.

De trainingen zullen tegelijk plaatsvinden met de dames 1 op dinsdagavond, het gaat voornamelijk om de coachpositie. Echter zijn wij ook blij met een trainer én coach in 1, zodat er het beste uit onze dames gehaald kan worden!

Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met Ad Versmissen, Technische commissie.

Zijn contactgegevens vindt u op www.hvjupiter.nl