• Na de aangekondigde versoepelingen van de corona maatregelen kunnen we (met een beperkte groep) eindelijk weer van start met de trainingen! Er zijn wat beperkende factoren in het spel, er wordt zodoende van iedereen wat aanpassingsvermogen gevraagd.

  Trainingslocatie

  Binnen sporten is nog niet toegestaan. Aangezien Jupiter ’75 geen eigen buitenveld heeft hebben we atletiek vereniging DES aangeschreven en zij zijn bereid hun terrein met ons te delen.

  Faciliteiten

  Helaas hebben we niet dezelfde faciliteiten als we gewend zijn. We proberen voor donderdag zoveel mogelijk trainingsmateriaal daar te krijgen. Kleine goaltjes en ballen zijn zeker aanwezig, daarnaast proberen we grote goals, pionnen, ladders, et cetera daar te krijgen.

  Trainingstijden

  Aangezien we nog met een avondklok te maken hebben moet iedereen om 21.00 binnen zijn, daardoor zijn we genoodzaakt een aantal trainingen samen te laten vallen.

  • F-jeugd: dinsdag en donderdag van 18.15 tot en met 19.00;
  • Dames C: dinsdag en donderdag van 19.00 tot en met 20.00;
  • Heren B: dinsdag en donderdag van 19.00 tot en met 20.00;
  • Dames senioren 2: donderdag van 19.00 tot en met 20.30.

  Op onze website staan ook alle actuele trainingstijden: https://www.hvjupiter.nl/trainingstijden-wedstrijden

  Training annuleren

  Aangezien we buiten trainen is het mogelijk dat een training word geannuleerd in verband met het weer. Als dit het geval is dan wordt dit door de trainers aan jullie gecommuniceerd.

  Laten we er met z’n allen het beste van maken en hopen dat we zo snel mogelijk weer binnen aan de gang kunnen!