We gaan weer op jeugdkamp!

2 januari 2018
Na het superleuke weekend van vorig jaar kan het natuurlijk niet anders dan dat we dit jaar weer op kamp gaan! Het weekend van 1, 2 en 3 juni 2018 zouden we er graag met jou een sportief, gezellig en onvergetelijk weekend van maken!
 
Natuurlijk vinden we het leuk als jij er ook bij bent! Om ons goed voor te bereiden willen we graag weten wie er allemaal meegaan, daarom verzoeken we jullie om je uiterlijk 28 februari op te geven! Onderaan de brief staat uitgelegd hoe je jezelf kunt opgeven.
 
Mocht je niet het hele weekend deel kunnen nemen, maar wil je er wel graag bij zijn? Dit is geen probleem, laat het ons even weten!
Als jij of je ouders nog vragen hebben, kun je contact opnemen met de organisatie, de contactgegevens staan hieronder op het inschrijfformulier.
 
Met sportieve groet, de kamp organisatie!
 
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
 
Wil uw zoon of dochter graag mee op kamp? Inschrijven kan op het volgende email-adres: hvjupiter-handbalkamp@hotmail.com. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging via de e-mail na. De kosten per deelnemer bedragen €30,- Zorg bij het inschrijven voor de volgende gegevens:
 
– Volledige naam;
– Team;
– E-mailadres en telefoonnummer ouder/verzorgen;
– Eventuele bijzonderheden (medisch/allergieën);
– Ouder/verzorger geeft zich op als vrijwilliger (belangrijk!);
 
Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met het e-mailadres wat hierboven staat gemeld of met Rob Maas.