Handbalvereniging Jupiter ’75 zoek jeugdleden!

29 augustus 2019

H.V. Jupiter ’75 start vanaf donderdag 3 oktober met een nieuwe opzet om zo kinderen vanaf 5 jaar kennis te laten maken met de leukste teamsport die Eersel te bieden heeft: handbal! Onze vereniging bestaat al bijna 45 jaar, en heeft in al die tijd ontzettend veel  ervaring opgedaan met het geven van leuke trainingen en gezellige activiteiten. Spelplezier staat bij ons voorop, en zo worden de trainingen ook gegeven.

We starten – geheel vrijblijvend – met een half uur per week, van 18:30 tot 19:00 op donderdag. Kinderen van 5 tot 8 jaar zijn onze doelgroep, maar mochten er kinderen zijn die het echt heel erg leuk lijkt dan valt er altijd iets te regelen. De trainingen gaan we de eerste maanden gratis geven, daarna zullen we bij voldoende interesse een kleine bijdrage vragen voor de zaalhuur. Zo hopen we dat er langzaam iets moois uit groeit!

Het lijkt ons hartstikke leuk om aan de slag te gaan met deze kids! Interesse? Laat het ons even weten met behulp van het formulier hieronder, of stuur even een mailtje naar info@hvjupiter.nl. Op die manier kunnen wij ons optimaal voorbereiden. Hopelijk tot snel!

Jeugdtrainingen 2019/2020
Inschrijven voor de vrijblijvende jeugdtrainingen in de leeftijd van 5 t/m 8 jaar.