• Mits er geen nieuwe beperkingen worden ingesteld lijkt het erop dat we een volledig seizoen gaan draaien. Dat betekent dus eindelijk weer lekker handballen! De afgelopen tijd is het bestuur druk bezig geweest om alles zo goed mogelijk voor te bereiden voor het seizoen 2021 / 2022. Via deze brief willen we jullie hierover informeren. Mocht er na het lezen iets niet duidelijk zijn, schroom dan niet en neem contact m.b.v. de contactgegevens verderop in deze brief.

    Teams

    Jupiter ’75 zal het seizoen van start gaan met een zevental teams. De teamindeling is te vinden op onze website. Daar vind je ook per team het wedstrijdschema en de uitslagen. De teamindeling bij de jeugd gaat op geboortejaar: E-jeugd is geboortejaar 2015 en 2016, F-jeugd is geboortejaar 2012, 2013 en 2014. De namen van de leden staan daar zodoende niet bij vermeld.

    Trainers, coaches & trainingstijden

    Alle trainingen gaan van start in de week van maandag 6 september. Mochten er geen zaken wijzigingen omtrent de restricties betreffende COVID-19 dan zullen alle trainingen plaatsvinden in sporthal de Kraanvogel. Als dit wel zo is dan lichten we iedereen tijdig in. Senioren teams zijn vrij om eerder van start te gaan met de voorbereiding, dit echter op eigen initiatief. Eventuele huur van een sporthal kan besproken worden met het bestuur.

    De trainingstijden staan vermeld op team pagina. Let goed op, vrijwel alle trainingstijden zijn veranderd!