Aan- en afmelden

Aanmelden

Inschrijven kan door middel van het onderstaande inschrijfformulier te downloaden, uit te printen, naar volledigheid in te vullen en vervolgens af te leveren op het hiernaast vermelde adres. Mochten er vragen zijn omtrent het inschrijfformulier, de contributie regeling, of bent u zelf niet in de mogelijkheid om het formulier te printen, neem dan even contact op met de ledenadministratie. Hij helpt u graag verder!

Let op dat u, alvorens het aanmeldingsformulier in te leveren, de contributie regeling goed hebt doorgelezen. Deze vind u op deze pagina onder het kopje ‘Contributiereglement’.

Aanmeldingsformulier 2018 / 2019


Afmelden

Uitschrijven kan door middel van het onderstaande formulier te downloaden, uit te printen, naar volledigheid in te vullen vervolgens af te leveren op het hiernaast vermelde adres.

Afmeldingsformulier 2018 / 2019


Contributiereglement

Via onderstaande link kunt u het contributiereglement inzien. Mocht u aan de hand van het reglement nog vragen hebben, of mocht het u niet lukken op het formulier te downloaden, schroom dan niet en neem contact op met onze ledenadministratie!

Contributie regeling 2018 / 2019


Adres

HV Jupiter ’75 – Ledenadministratie

A. Versmissen
Schadewijk 4
5521 NN Eersel

Tel.: 0653609202
Email: info@hvjupiter.nl