• HV Jupiter '75 - Paaseierenactie

Jaarlijks organiseren wij een paaseierenactie, waarbij we geld inzamelen voor onze handbalvereniging! Dit jaar zal dat gelukkig niet anders zijn, en laten wij u graag weten dat de chocolade paaseieren vanaf vandaag weer besteld kunnen worden bij onze vereniging.

Er zitten vijf grote paaseieren van overheerlijke Belgische chocolade in 1 zak (250 gram). Een zak kost 2,50 euro en bij afname van 10 zakken krijgt je de 11e gratis!

Aan huis bezorgen

Leden van de handbalvereniging komen de bestelde paaseieren op vrijdagavond 19 maart tussen 18.00 en 20.00 en op zaterdag 20 maart tussen 09:00 en 12:00 aan huis bezorgen! Wel vragen ze je om gepast te betalen. Eventueel is het mogelijk om met een Tikkie te betalen.

Paaseieren bestellen en betalen

Wil je eieren bestellen doe dit dan bij voorkeur via onderstaand formulier. Bestellingen geplaatst voor 17 maart worden op bovenstaande data bezorgd. Bestellingen die geplaatst zijn op of na 17 maart bezorgen we een weekend later op vrijdagavond 26 maart of zaterdag 27 maart.

Je kunt je bestelling natuurlijk ook plaatsen via e-mail: info@hvjupiter.nl

Bedrijven

Voor bedrijven maken we natuurlijk een factuur op! Zorg er wel voor dat er iemand aanwezig is op zaterdag 27 maart op het opgegeven adres.

Contactpersoon

Mocht je vragen hebben dan kun je ons een mailtje sturen of even bellen met Aniek op nummer 06-25179549.