Pasavonden & schoolhandbaltoernooi

14 augustus 2017
 

Pasavonden nieuwe tenues

Jazeker, dankzij onze geweldige sponsoren word ieder team komend seizoen volledig in het nieuw gestoken! Om ervoor te zorgen dat eenieder de juiste maat shirt & broek heeft worden er een tweetal pasavonden georganiseerd, zorg dat je bij een van de twee aanwezig bent!

Locatie: Sporthal de Kraanvogel
Wanneer: dinsdag 5 en donderdag 7 september
Tijdstip: van 19.00 t/m 21.00

Bekijk hieronder onze sponsoren!

 

Schoolhandbaltoernooi – MET SPOED HULP NODIG!

Dames en heren, voor het schoolhandbaltoernooi hebben we met grote spoed hulp nodig! We zoeken een (of meerdere) mensen die het dit jaar willen organiseren. Dat houd in vooraf alles regelen (inschrijven, promotie, schema e.d.), zorgen dat de dag zelf op rolletjes loopt en achteraf alles netjes verwerken (bijvoorbeeld opvolgen potentiĆ«le leden).

Natuurlijk hoef je dit alles niet alleen te doen. Er ligt een draaiboek met veel informatie, voor de dag zelf is er veel hulp beschikbaar, en het bestuur ondersteunt natuurlijk in alle zaken waarbij hulp benodigd is.

Het is wel van groot belang dat een, of meerdere, personen zich melden, anders hebben we dit jaar geen schoolhandbaltoernooi. Iets wat ons zeer zou betreuren! Heb je interesse? Stuur dan even een e-mailtje naar info@www.hvjupiter.nl, of bel even met 0630009649.