• Schoolhandbaltoernooi 2023

  Het is weer tijd voor het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi voor alle basisscholen uit de gemeente Eersel. Na het succes van afgelopen jaar nodigen wij uw zoon/dochter graag uit op vrijdag 29 december in sporthal de Kraanvogel om GRATIS deel te nemen aan onze gezellige en sportieve dag!

  Kinderen van groep 1 tot en met 8 zijn van harte welkom. Voor de kinderen uit groep 1 en 2 zal er een heuse handbaltraining op het programma staan. Daar wordt spelenderwijs kennis gemaakt met de sport, onder begeleiding van onze enthousiaste trainers. De groepen 3 tot en met 8 spelen in toernooivorm wedstrijden tegen elkaar. De onderbouw speelt het toernooi in de ochtend, de bovenbouw in de middag (exacte tijden volgen na de inschrijving).

  Naast medailles zullen wij ook een prijs uitloven voor het team dat het mooiste spandoek maakt! U kunt deze op de dag zelf ophangen aan de tribune.

  Inschrijven kan minddels een van de twee onderstaande formulieren en uiterlijk tot en met Kijk even welk inschrijf formulier (groep 1/2 of groep 3/8) je nodig hebt.

  Let op! Een team bestaat uit minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers!

  Wij hopen u op deze manier voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben dan kunt u contact opnemen door een e-mail te sturen naar activiteiten@hvjupiter.nl met als onderwerp ‘schoolhandbaltoernooi’ of eventueel telefonisch op het nummer; 06-57243289.

  Tot 29 december!

 • Aanmelden schoolhandbaltoernooi - Groep 1/2

 • Aanmeldformulier schoolhandbaltoernooi - Groep 3 t/m 8