• Vertrouwenscontactpersoon handbalvereniging Jupiter

  Vertrouwenscontactpersoon handbalvereniging Jupiter

  Hoi! Bij deze wil ik me even voorstellen, als de vertrouwenscontactpersoon binnen onze handbalvereniging.

  Mijn naam is Demi van Hooff, 24 jaar en al vele jaren actief lid van de vereniging. Velen van jullie zullen mij kennen als speler, maar eventueel ook als voormalig jeugdtrainer. Sinds ik deze rol als jeugdtrainer niet meer kan vervullen, draag ik nog steeds graag mijn steentje bij binnen onze vereniging als vertrouwenscontactpersoon (VCP) om te zorgen voor een veilige sportomgeving.

  Veel problemen zijn binnen de vereniging vaak onderling op te lossen door samen het gesprek aan te gaan. Maar er kunnen zich ook situaties voordoen waarbij grensoverschrijdend gedrag aan de orde is. Hierdoor kan de veiligheid van iemand niet meer (volledig) gewaarborgd worden. In dit soort situaties kun je je verhaal bij mij kwijt. Dit geld niet alleen voor leden maar ook voor coaches, trainers, scheidsrechters, andere vrijwilligers binnen de club en natuurlijk de ouders van onze jeugd.

  Eigen ervaringen, het handelen en gedrag van anderen of vragen over bepaalde situaties kunnen in vertrouwen met mij  besproken worden. Samen kunnen we dan verder kijken naar een oplossing of het bespreken van eventuele vervolgstappen. Gewoon je hart luchten mag natuurlijk ook altijd!

  Ik ben telefonisch en via whatsapp bereikbaar, om een afspraak te maken, je mag me natuurlijk ook altijd persoonlijk op de vereniging aanspreken.

  Mijn telefoonnummer is 06 41040340

  Groetjes!

  Demi van Hooff